Over ons

Pigeonsports is een site voor alle duivenliefhebbers van Nederland en daarbuiten, grote prestaties, kleine prestaties? het maakt niet uit want op Pigeonsports komt iedereen aan bod en dat zie je op de andere duivensites niet en dat maakt Pigeonsports zo uniek. Wilt u ook uw duiven aan ons voorstellen en uitslagen met ons delen? dat kan door een mail te sturen naar jonker1971@kpnmail.nl . Wij zijn ook op zoek naar Columnisten die wekelijks of maandelijks een stukje willen schrijven over hun beleving van de duivensport.

Jaarlijks organiseren we een bonnenverkoop. De schenkers van de bonnen krijgen in ruil hiervoor een bannertje hier op de site. Wilt u geen bon schenken maar toch een banner? dan kunt u ook een banner kopen voor slechts €50,- per jaar.

We hopen er in 2018 weer een mooi en informatief jaar van te maken hier op Pigeonsports maar daar hebben we natuurlijk wel uw hulp bij nodig dus heeft u een interessant verhaal of een reportage van bv een clublid of uzelf? stuur het dan door. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Rest mij om jullie allemaal een heel goed, gezond en succesvol 2018 toe te wensen.

Hier uw Banner? vraag naar de gunstige voorwaarden op info@pigeonsports.nl


Fotogalerij: info

De afbeeldinggalerij is leeg.